ponedjeljak, 28. svibnja 2018.

OFF ROAD ADVENTURE CAMP 24.-27.5.2018.

Proteklog vikenda pored West Gatea organiziran je Offroad Adventure Camp sajam. Prvo bih htjela pohvaliti organizatore, budući da ovakve sajmove u Hrvatskoj ne vidimo gotovo nikad. Sama tema sajma bazirana je, kako i samo ime kaže, na offroad vožnji i pratećim sadržajima.

offroad adventure camp

Posjetitelji su mogli pogledati i isprobati razne 4x4 i SUV automobile, predstavljeni su novi modeli kampera i prateće opreme te enduro motocikli, quadovi i posebna Yamaha YXZ1000R, koja je zaista privukla najviše pažnje. Što se automobila tiče, bilo je za svakoga ponešto.

offroad adventure camp

offroad adventure camp

offroad adventure camp

offroad adventure camp

offroad adventure camp

offroad adventure camp

offroad adventure camp

Ono što ovaj sajam izdvaja od drugih slične tematike je to, što ste zapravo mogli isprobati kako izgleda prava offroad vožnja. Na postavljenom poligonu nudila vam se prilika sjesti u auto s profi vozačem i iz prve ruke vidjeti kako to izgleda.

offroad adventure camp

offroad adventure camp

Najveću pažnju posjetitelja ljubitelja adrenalina privukla je već spomenuta Yamaha YXZ1000R. U ovom ludom vozilu mogao vas je provozati glavom i bradom Leteći Zagorec, tj naš najtrofejniji motocross vozač Nenad Šipek. Jasno da to nismo mogli propustiti.

nenad šipek

Ovako nešto zbilja je jedinstveno iskustvo, a nalet adrenalina ne da se ni opisati. Nakon toga u glavi se odmah pojavi pitanje, jesam li prestara za motocross?? Šalu na stranu, ovako iskustvo vas zbilja ponese te poželite i sami za upravljačem isprobati takvu vožnju. I sve to za simboličnu cijenu ulaznice od 10 kn.
Nadamo se da ćemo u budućnosti vidjeti više ovakvih sajmova, koji posjetiteljima nastoji približiti ovakav način života. Najveću pohvalu organizatori zaslužuju upravo zato što su posjetitelji mogli u svim aktivnostima i sami sudjelovati, jer ipak, biti u publici i biti na suvozačkom mjestu dvije su sasvim različite priče.
Sigurni smo da će iduće godine cijela organizacija biti još potpunija, sa novim zanimljivim sadržajima, te da je ovaj prvi sajam samo početak jedne lijepe offroad priče.

Vidimo se na cesti!

Nema komentara:

Objavi komentar