subota, 1. travnja 2017.

Blagoslov motora Bedekovčina 23.10.2016.

Postoji li bolji način za otvoriti blog o moto putovanjima od retrospektivnog posta o legendarnom Blagoslovu motora u Bedekovčini? Svake godine, za otvorenje i zatvaranje moto sezone, održava se blagoslov u Bedekovčini, i svake godine smo tamo! Svaki put sve je više motora, pa čak i u listopadu 2016. usprkos poprilično hladnom vremenu. Čisto radi ilustracije, bilo je toliko hladno da, unatoč svoj opremi, nismo se uspjeli ugrijati svo vrijeme koje smo proveli tamo, pa čak ni uz pomoć likera od pive i prave domače klope. Naravno, nama kao bajkerima to i nije previše bitno, jer uostalom i to je doživljaj!
Krenuli smo iz Karlovca oko osam ujutro i u koloni se vozili do Bedekovčine, uz pauzu za kavu. Po dolasku konačno smo dočekali doručak, i to pravi zagorski!


Nakon toga obilazak - bilo je sve više motora, svih boja, vrsta i oblika.

                                      












I mi i motor smo primili blagoslov i time zatvorili još jednu moto sezonu. Ovime Vam prenosimo samo mali dio atmosfere. Da biste zbilja dobili dojam kako to izgleda morate doći, iako sam sigurna da ste bili, ako vozite motor. Sviđa mi se što sve više ljudi bez motora dolazi pogledati kako to izgleda, pa to postaje zanimljiv izlet i obiteljima s djecom(koja onda nakon koju godinu na veselje njihovih roditelja žele motor :D).

Sve u svemu, Bedekovčina je neizostavan dio moto sezone, drukčiji od moto susreta, a jednako posjećen. Vidimo se i ove godine!

Video uskoro!

Nema komentara:

Objavi komentar